Naturell Immuno HOT suplement diety. Preparat przeznaczony jest do stosowania wyłącznie dla osób dorosłych.
Przyjmowanie
Zaleca porcja do spożycia w ciągu dnia: dorośli 1-2 saszetki. Nie zalewać wrzątkiem. Zalecana temperatura wody: 50°C - 70°C.
Nie przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia.
Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważona dieta oraz zdrowy tryb życia to podstawa prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Przeciwwskazania
Nadwrażliwość na którykolwiek składnik preparatu. Kobiety w ciąży i matki karmiące stosowanie tego suplementu diety powinny skonsultować z lekarzem lub farmaceutą. Nie zaleca się stosowania u kobiet w ciąż i karmiących piersią.
Przechowywanie
Produkt przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią i światłem.
Składniki
Cukier; Regulator kwasowości: Kwas cytrynowy; Koncentrat czarnej marchwi; Ekstrakt z owoców czarnego bzu (Sambucus nigra); Ekstrakt z korzenia imbiru (Zingiber officinalis); Naturalne aromaty malinowe; Glukonian cynku; Beta-glukany z drożdży (Saccharomyces cerevisiae); Ekstrakt z korzenia pelargonii afrykańskiej (Pelargonium sidoides), Naturalny aromat imbirowy;l Ekstrakt z pędów bambusa (Bambusa vulgaris); Selenian (VI) sodu.
Składniki
1 saszetka
*RWS %
2 saszetki
*RWS %
Ekstrakt z owoców czarnego bzu
300 mg
-
600 mg
-
Ekstrakt z korzenia imbiru
100 mg
-
200 mg
-
Beta-glukany z drożdeży (Saccharomyces cerevisiae)
50 mg
-
100 mg
-
Ekstrakt z korzenia pelargonii afrykańskiej
45 mg
-
90 mg
-
Selen
55 ug
100 %
110 ug
200 %
Cynk
7,5 mg
75 %
15 mg
150 %
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
Masa netto
100 g
Producent
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35
02-822 Warszawa
Informacja: Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są niezbędne dla zachowania zdrowia. Suplementy należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.
|