Laktifort dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego polecany do stosowania dla osób dorosłych.
Przyjmowanie
Przyjmowanie pod nadzorem lekarza.
1-2 kapsułki dziennie lub według zaleceń lekarza. Kapsułkę można połknąć lub otworzyć, a następnie rozpuścić zwartość w płynie (mleku, wodzie). produkt przyjmowany pod nadzorem lekarza. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Przeciwwskazania
Nie stosować Laktifortu po upływie terminu ważności.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25℃. Chronić przed światłem. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składniki
Lactobacillus rhamnosus GG (nie mniej niż 6 miliardów bakterii). Substancje pomocnicze: Skrobia kukurydziana, Magnezu stearynian, Inulina.
Składniki
1 kapsułka
Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)
6 mld komórek (6x109 CFU*)
* CFU - Jednostka tworząca kolonię.
Wartość odżywcza
100g
1 kapsułka
Wartość energetyczna
1752 kJ/413 kcal
7,24 kJ/1,71 kcal
Białko
2,0 g
0,01 g
Węglowodany
92,2 g
0,38 g
Tłuszcz
4,1 g
0,02 g
Masa netto
10 kapsułek
Producent
Perffarma
ul. Królowej Marysieńki 13/11
02-957 Warszawa
Informujemy, iż dietetyczne środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego mogą być zwracane wyłącznie z powodu wady jakościowej lub niewłaściwego ich wydania.
Informacja: Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Zróżnicowana dieta i zdrowy tryb życia są niezbędne dla zachowania zdrowia. Suplementy należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.
|